torstai 9. elokuuta 2012

Mysteerijahti

Animeseminaarin mysteerilauantaina on käynnissä mysteerijahti. Elä päivä mestarietsivän elämää, kuulustele epäiltyjä, seuraa johtolankoja ja selvitä animeseminaarin murhamysteeri. Parhaat etsivät palkitaan mysteerijahdin päätösnäytöksessä.

Epäillyt ovat liikkeellä seminaarivieraiden seassa, joten pidä silmäsi auki. Tarkempaa tietoa löydät myös OMAKE:n infopöydältä.

Mysteerin taustaa:
Kreivi Stroud on rikas ja turhamainen mies, jolla on runsaasti vihamiehiä ja omaperäinen elämäntyyli. Nuoren vaimonsa ennenaikaisen kuoleman jälkeen hän on asunut syrjäisessä kartanossaan palvelusväkensä kanssa ja pitää yhteyttä sukulaisiinsa sekä ainoaan poikaansa vain harvoin. Kun kreivi löydetään kuolleena kylpyhuoneestaan, monet epäilevät teosta Stroudin perillisiä, jotka olisivat voineet järjestää murhan perinnön toivossa. Mutta kreivin kuolemaa edeltäneenä iltana kartanon läheisyydessä havaittiin kirjava joukko ihmisiä, joista kuka tahansa saattoi olla jollain tavoin osallisena hänen kuolemaansa…

Poliisin kuvaus rikospaikasta:
Uhri: Lukas Stroud, 45.
Sijainti: Eldvaalin kylä, Stroudin Kartano, kylpyhuone, kolmas kerros.
Kuvaus: Ovi lukossa, murrettiin auki rikospaikan tutkimuksen aikana. Uhri verinen, selässään useita viiltoja. kylpyhuoneen peili särkynyt, taistelun jälkiä. Mahdollinen palkkamurha, uhrin sukulaisten järjestämä? Muut sisäänkäynnit: pieni ikkuna, ei erityisiä jälkiä murrosta.
Epäillyt:
-Tyko Stroud, uhrin poika, Leinin kaupungissa teon aikaan. Pääperillinen, elänyt omillaan.
-Sigrún Stroud, uhrin veljentytär, kartanossa teon aikaan.
-Ásvaldr Stroud, uhrin veljenpoika, adoptoitu. Havaittu Eldvaalin kylässä samana iltana, ei tietoa liikkeistä yön aikana. Rahaongelmia, tiettävästi riidoissa Kreivin kanssa.
-’Lenna’ ja ’Mel’: Kreivin sisäköt, Mel töissä Eldvaalissa, Lenna kartanossa teon aikaan.
-’Tohtori Fran’, uhrin henkilökohtainen lääkäri, kartanossa teon aikaan.
-’Haruna’ (nimi outo, mahdollinen peitenimi?) Väittää nähneensä epäilyttävän hahmon kartanon läheisyydessä samana iltana.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti