torstai 9. elokuuta 2012

Mangakirppis

Animeseminaarin järjestäjät ja vänkärit pitävät seminaarin aikana mangakirppistä. Sinun ei tarvitse kuin tuoda tavarasi myytäväksi ja hakea lähtiessäsi tapahtumasta jäljelle jääneet tavarat ja rahat, kirppis on siis myyjälle maksuton. Toimintapisteemme on OMAKE:n infopöydän läheisyydessä.

Voit tuoda mangakirppikseen myytäväksi animea, mangaa, pelejä sekä muuta Japani-aiheista oheistavaraa. Mangakirppis on auki lauantaina klo 12-18 ja sunnuntaina 10 - 16 välisenä aikana. Alamme ottamaan tavaroita vastaan kuitenkin heti tapahtuman avauduttua ja tavaroita voi tuoda myyntiin myös tapahtuman aikana. Halutessasi voit myös hakea tavarasi pois etukäteen, tavaroitaan hakiessa on kuitenkin hyvä varautua odottamaan jonkin aikaa.
Myyntiin tulevista tavaroista tulee tehdä etukäteen myyntilista, josta ilmenee myös myyjän nimi/nimimerkki sekä puhelinnumero, siltä varalta että jotain tavaroita unohtuu paikalle. Tavarat kannattaa listata siten, että samasta sarjasta olevat mangakirjat kirjoitetaan kukin eri riville, jotta itse myyjillä olisi helpompaa merkata myydyt tavarat. Esimerkiksi tähän tyyliin:

One Piece 1. volume 2€
One Piece 2. volume 2€
Naruto vol. 3 2€
jne.

Kysymykset mangakirppiksen toiminnasta voi osoittaa OMAKE:n postituslistalle: omake@animeunioni.org

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti