keskiviikko 8. elokuuta 2012

Kilpailut

Animeseminaarin aikana on käynnissä useita kilpailuja, joihin voi osallistua helposti paikan päällä. Voittajille luvassa palkintoja (pockya, ramunea, japani-aiheista tavaraa...)

Piirrustuskilpailu


Jokaisen Animeseminaarin perinteisin kilpailu on täällä taas!
Tämän vuotisena teemanamme on"Mysteeri". Raadin suosikki palkitaan ja luvassa on myös mainetta ja kunniaa animeseminaarin päättäjäisissä!

Vain käsin piirretyt työt hyväksytään mukaan, kilpailu alkaa lauantaina ja valmiit työt tulee palauttaa INFO-pisteelle viimeistään Sunnuntaina klo:15:00! Palkinnot jaetaan Päättäjäisissä!Mysteerijahti
Ryhdy mestarietsiväksi, kuulustele epäiltyjä, seuraa johtolankoja ja selvitä animeseminaarin murhamysteeri! Jahti on käynnissä koko lauantain ja oikein vastanneiden kesken arvotaan palkintoja sekä mainetta ja kunniaa.

Aarrejahti
Arr... Aarrejahti pyrhältää Animeseminaariin lauantaina! Oletko tarpeeksi vikkelä löytääksesi
kaiken tarvittavan ja ansaitsemaan voittopisteet? Tule ja osallistu tähän nopeaan ja
leikkisään aarteenmetsästykseen!

Kisaan ilmoittaudutaan 3-4 henkilön ryhmissä ja ilmoittautumisia otetaan vastaan klo: 12:00-13:15.
Kilpailuaika on klo: 13:30-15:00! Kisa alkaa taidekujalla ja päättyy Studion tiloihin tasan klo: 15:00!
Myöhästyneet hylätään automaattisesti, joten olkaa vikkeliä!

3 kommenttia:

  1. Haetaanko piirrustuskilpailuun merkitty paperi infosta vai käytetäänkö omaa paperia? Eli toisin sanoen, saako piirtämisen aloittaa vaikka heti? :D

    VastaaPoista
  2. Aiempina vuosina on muistaakseni hyväksytty myös paikalle tuodut työt. Tärkeintähän on varmistaa, että työ on itse piirretty, minkä vuoksi printattuja kuvia ei ole hyväksytty.
    (Voisi kyllä kokeilla deviantartin käyttöä tähän...)
    Koska kilpailussa ei kuitenkaan ole kyse nopeudesta, on mahdotonta valvoa joka piirrustusta erikseen, joten en myöskään näe mitään syytä siihen, miksei etukäteen tehtyjä töitä voisi hyväksyä.

    VastaaPoista