tiistai 26. kesäkuuta 2012

Elokuvanäytökset

Animeseminaarin mysteeripäivälle on luvassa ilmainen elokuvanäytös. Lisäksi elokuvateatteri Studiolla näytetään Akira Kurosawan elokuva, Seitsemän Samuraita.

Animeseminaarissa:Lupin III: Cagliostron linna
Ikäraja: Sallittu kaikenikäisille
Tekstitys: suomi
Ääni: japani
Ohjaaja: Hayao Miyazaki
Ryöstettyään valtion kasinon mestarivaras Lupin tovereineen huomaa saaneensa saaliikseen taidokkaasti väärennettyä rahaa. He olettavat rahojen olevan peräisin pienestä arkkiherttuakunta Cagliostrosta. Entä ratkeaako salaperäisen, kadonneen aarteen mysteeri?
©1980 MONKEY PUNCH. TMS-K.
Elokuvateatteri Studio:

Pituus: 207 min
Kieli: japani
Ikäraja: K16
Lippuhinta: 7€

Elokuvateatteri Studio esittää Akira Kurosawan elokuvan Seitsemän Samuraita. (Shichinin no samurai; Japani 1954)
Lauantaina ja sunnuntaina klo: 18:00. Näyttelijäkaartiin kuuluvat Takashi Shimura, Toshiro Mifune, Yoshio Inaba ja Seiji Miyaguchi.

Elokuvan tapahtumat sijoittuvat 1500-luvun Japaniin, jossa erään kylän maanviljelijät kyllästyvät kylää alati vainoaviin rosvoihin ja pestaavat suojakseen seitsemän roninia, eli isännätöntä samuraita auttamaan heitä puolustautumaan rosvoilta. Seitsemän samuraita on kuvattu yhdeksi suurimmista ja vaikutusvaltaisimmista elokuvista mitä on koskaan tehty ja se on yksi harvoista japanilaisista elokuvista, mikä on tullut tunnetuksi länsimaissa jo pitkän aikaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti