perjantai 13. huhtikuuta 2012

Mysteerijahti, ilmoittautumisia otetaan vastaan.

OMAKE:n Animeseminaari on tulossa Oulun Kulttuuritalo Valveelle 18.8-19.8.2012. Tälle vuodelle ollaan suunnittelemassa mysteerijahtia, joka olisi koko ensimmäisen päivän ajan jatkuva yleisökilpailu.

Kilpailun järjestämiseen tarvitaan henkilöitä, jotka ovat valmiita näytteleemään roolia asianmukaiset cossit päällä. Hahmoiksi kepaavat sekä animesarjoihin tai vastaaviin hahmoihin perustuvat cosplayt tai hahmokonseptit, kuten maido, hovimestari jne. Itse kilpailuun kuuluu siis alkunäytös, jossa esitellään murhattu roolihahmo sekä muut roolihahmot sekä koko päivän jatkuva ns. jahtiosuus. Jahdin luonteeseen kuuluu että roolihahmojen lausuntoja metsästetään muun seminaariväen seasta, joten seminaarin kiertämiseenkin jää siis aikaa. Itse näyttelysuoritukseeen kuuluu siten esiintyminen lavalla yhdessä muiden roolihahmojen kanssa sekä kilpailujoukkuiden haastateltavana olemista päivän ajan.

Tarina rakennetaan pääasiassa hahmojen ympärille, mutta tulee toimimaan ns. perinteisen salapoliisimysteerin kaavalla. Murhattuna on syrjäisessä kartanossa asustanut rikas jaloverikkö, tosin tämän seikan ei tarvitse asettaa tarinalle mitään rajoja. On täysin mahdollista, että murhatun henkivartija on itse asiassa ninja,shinigami, jne, että hänen sisäkkönsä olisi suoraan Touhoun maailmasta tai muuta vastaavaa... Toisin sanoen, tarina toteutetaan esim. cosplay-deitin tapaan, 'kieli poskessa' -meiningillä.

Mikäli haluat mukaan esiintymään, toimita hakemus oheiseen sähköpostiosoitteeseen: iiro.salminen(at)gmail.com
Hakemuksessa mainittava ainakin seuraavat asiat:
-Roolihahmo
(Perushahmoja ovat esim. sisäkkö, henkivartija, hovimestari sekä murhatun sukulaiset. Myös animehahmot tai vastaavat kelpaavat, voidaan neuvotella tapauskohtaisesti ja mikään ei pakota seuraamaan tunnettua peruskaavaa.)
-Yhteystiedot
-Omaa sisältöä roolihahmosi mahdollisista motiiveista ja alibeista.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti